Massage vid värk och stelhet

En av våra mest effektiva massager när det kommer till värk, smärta och stelhet och vår mest bokade massage!

Anette Herbalistas Kroppsmassage för värk och stelhet med Gua Sha är en mycket omtyckt massage, unikt utformad efter varje kund. Du erbjuds en välbalanserad mix av olika välgörande tekniker, så som Gua Sha, koppning samt andra muskel och ledrehabiliterande tekniker.

Gua sha är en tusenårig skrapmassage som ingår i den traditionella kinesiska medicinen. Den används för att behandla spänningar och smärta i muskler orsakade av störningar i cirkulationen samt vid behandlingen av vissa sjukdomstillstånd.

På Kinesiska betyder ”Gua” skrapa eller skapa friktion på ytan. ”sha” beskriver de eksemliknande märkena som uppträder på det skrapade området. En person kan ha mer eller mindre ”sha”, beroende på omfattning av stagnation/svullnad som finns i hudmembranet. Vanliga ställen att finna ”sha” är vid nacke/axlar/rygg/arm.

Du kommer även att få uppleva andra modernare behandlingstekniker som Graston technique och I.A.S.T.M (instrumental assisted soft tissue mobilization) där man tänker mer fascia-frigöring, blodstagnation, cirkulationsökande, lymfdränerande behandling samt muskelmobilisering före -och efter träning och vid rehabilitering av skada och liknande. Den är vanligt förekommande i olika delar av världen inom sport och idrott.

Många fördelar

Fördelarna med massagen är många: vi får i gång cirkulation av stagnerat blod, ökar cirkulationen till huden och musklerna, löser upp kroppens giftiga avfallsprodukter (slaggprodukter i vävnaden som orsakar smärta) samt leder nytt blod till den stagnerade vävnaden.

Massagen brukar vara mycket effektiv vid stela och ömma muskler, smärta, luftvägsproblem, matsmältningsproblem, sömnstörningar, huvudvärk, ischias, ryggskott, tennisarmbåde mm.

Läs gärna våra omdömen på denna massage, Anette Herbalistas signaturbehandling!

Varmt välkommen!

Recensioner

Kände direkt när jag gick ifrån dig i går att mina ben hade mer energi. Tack.

H.S

Hur kan det vara så bra? Efter bara ett par minuter trollar hon bort mina spänningar.

F. Andersson

Fantastisk upplevelse! Skön behandling i mysig miljö hos supertrevlig Anette! Rekommenderas varmt!

Hanna H.

Det känns som att en tyngd har lättat från mina axlar med den här behandlingen.

Christina

Det kändes rejält och jag har fått en ordentlig rodnad men märkte direkt hur blodcirkulationen och rörligheten kom tillbaka i min vänstra skuldra som jag haft problem med ett bra tag Det här kommer jag göra om, tack Anette, grym är du.

Jenny

Jag känner mig yngre i hela kroppen och min värk i övre delen av ryggen har försvunnit.

David

Bästa behandlingen mot huvudvärk

Anna

Gua sha är perfekt för mig med träningsvärk efter långa pass på gymmet

Patrik

Härlig känsla efter behandling!

Maria K.