Träna bort rynkor?

Ansiktet – särskilt ögonen och munnen – kan sägas vara själens spegel.

Med hjälp av ett 40-tal ansiktsmuskler kan vi få fram över 5 000 ljudlösa uttryck, allt från inbjudande leenden till bekymrande bekymrade pannveck. Men många av våra ansiktsmuskler använder vi sällan och precis som alla andra muskler i kroppen måste även ansiktsmusklerna tränas. Medans resten av musklerna på kroppen är fästa på ben har ansiktsmusklerna sitt fäste i den överliggande huden. När musklerna i ansiktet blir trötta kan de inte längre ge stöd åt huden och huden blir slappare. När ansiktsmusklerna får massage skapas en ökad blodgenomströmning och produktionen av de viktiga byggstenarna kollagen och elastin sätts igång.

I min omtyckta Facial Gua sha så hjälps lymfsystemet att dränera slaggprodukter ur huden och löser upp blockeringar. Det sätter fart på cellförnyelsen i huden och stimulerar även hudens egen produktion av elastin och kollagen. Tekniken ger ett naturligt facelift med mer lyster, mindre linjer, bättre spänst och tydligare ansiktskonturer.

Facial Gua Sha, 60 minuter innehåller en ordentlig ansiktsmassage som gör att efteråt både ser och känns huden mer fast, mer “plumpad” och med mer lyster.  Behandlingen är som ett träningspass för ansiktet, samtidigt som den upplevs som avslappnande och avstressande för både kropp och själ.

Under Facial Gua sha- behandlingen får du ekologiska oljor, serum och peeling av mycket hög kvalitét från Organic by Sara fulla med vitaminer och mineraler och välgörande för huden. Facial Gua sha är även bra för dig som har spänningar i nacke och axlar, spänningshuvudvärk eller är stressad och behöver varva ner. Under hela behandlingen varvas olika massagetekniker som får igång blodcirkulationen, skulpterar ansiktet och dränerar överflödig vätska. Massageverktyg för hemmabruk samt passande oljor och serum finns till försäljning och rekommenderad användning är ca 5 minuter per dag för optimal effekt på din hud.

Facial Gua -sha passar både för kvinnor som män och går att boka via boka direkt. 

Varmt välkommen