Tack för detta år!

Nu är det dags att börja ”knyta i hop säcken” och sammanfatta detta år som nu lider mot sitt slut.
2022 har varit händelserikt, jag har flyttat till ny lokal, jag har hållit och även varit på flera intressanta utbildningar och framförallt haft många underbara kundmöten. Tack för att jag har fått rå om er detta år!
För 2023 kommer fler utbildningsdagar att erbjudas, mer info kommer i början av detta år. Tack alla berörda för visat intresse!

I skrivande stund finns tyvärr inga fler lediga behandlingstider att boka hos mig detta år då jag har ett mycket högt tryck, men tidsbokningen är öppen för januari och jag ser framemot att möta er igen 2023!

Presentkort som julklapp
För dem som vill köpa mina fina presentkort som julklapp börjar det vara hög tid att beställa dessa av mig nu när vi har kommit till andra advent.  Lättast är att swisha önskat belopp och sen höra av sig vart jag ska skicka kortet. Många väljer att få det hemskickade till sig så kan de själva ge det som en present. En behandling hos mig brukar vara en uppskattad julklapp!

Friskvårdsbidrag
Har du kvar årets friskvårdsbidrag så gör dina köp före årsskiftet för att inte friskvårdsbidraget ska gå förlorad. Du kan sedan i lugn och ro boka dina behandlingar upp till sex månader efter utfört köp. Alla typer av friskvårdsbidrag mottages, så som Benify,  e-passi, Benefits, fakturering, mf.

Julpaket från Esse
Jag har forfarande kvar några julpaket från Esse, den perfekta julklappen alla som älskar hudvård – eller kanske till dig själv? Ett noga utvalt kit som kan förbättra hudens fuktnivå, barriärfunktion samt minskar dess känslighet. Ett omtyckt paket för både ansikte och kropp och garanterat en uppskattad present!

Pris: 395 kr, Värde 790:-

För vem: Passar alla hudtyper, men främst torr och känslig hud.

Paketet innehåller en ljuvlig kroppsrengöring med bland annat bentonitlera och aloe vera samt två härliga sheet mask. Läs mer om dess vårdande egenskaper samt ingredienser här

Finns i begränsad upplaga hos mig, meddela gärna om du vill att jag ska lägga undan ett paket åt dig.

 

Jag vill passa på att önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år!
Var rädda om er!

Hälsningar från Anette