Stötta kroppen mot virus

”Över 85 000 människor har i nuläget smittats av corona-viruset, vilket är den officiella versionen. Hur stort mörkertalet är omöjligt att säga, men fruktan för en pandemi som ska ta död på miljoner människor gör att forskare världen över letar efter en bot och nu har ett forskarteam bestämt sig för att testa C-vitamin mot corona-viruset eftersom C-vitamin visat sig kunna sänka dödligheten i blodförgiftning”.

Ovanstående text kunde man läsa i Kurera den 2 mars 2020.

****Inlägget innehåller samarbetslänkar****

Själv är det många som har frågat mig  efter mina bästa tips för att stötta kroppen mot förkylningsvirus samtidigt som nätet svämmar över av både bra och dåliga råd och det gäller att hålla huvudet kallt och tänka källkritiskt.

Att sova tillräckligt, äta sunt, inte stressa, ha god handhygien och stötta kroppen är en bra början för att stärka kroppen.

Dessutom kan man stötta kroppen med olika örter som propolis, oregano, fläder, enchinacea m.m och ta extra kosttillskott nu i sjukdomstider. Jag och min familj tar också extra mycket Liposomalt C-vitamin med R-liponsyra för att få en extra stark antioxidativ effekt och för immunförsvaret.

Vitamin C stärker immunförsvaret och höjer motståndskraften mot infektioner och är nödvändigt för många processer i kroppen. Vi kan själva inte producera vårt eget C-vitamin, utan behöver det via kosten eller från tillskott.

C-vitamin kan köpas som tillskott i många olika former. Själv använder jag inte c-vitaminer i exempelvis brustabletter, utan föredrar liposomal form därför att liponsyra har visat sig kunna förlänga den biologiska aktiviteten av både C-vitamin och E-vitamin. Det höjer även nivåerna av ubiquinol (CoQ10) och det ökar kroppens produktion av antioxidanten glutation. Liponsyra kan passera blod-hjärnbarriären och har en skyddande effekt på hjärnceller, vilket är mycket bra.

Föröver c-vitamin, tar vi zink, propolis, och Jod som är kända för att kunna döda virus, bakterier, parasiter och svampar. Vi anväder oss av Nascent Iodine som innehåller atomiskt jod som kan hjälpa snabbt vid förkylningar och svampinfektioner. Så störtar vi magen med Terraflora (där huvuddelen av vårt immunförsvar är).

Ta hand om dig! Be safe!