Så blir du av med huvudvärk och migrän!

Mattram

Hello darlings! Idag ska det vara 30 grader varmt Göteborg. Den intensiva värmen gör att människor lätt drabbas av vätskebrist med huvudvärk som följd, så kom i håg att dricka rikligt med vatten och att fylla på med vitaminer och mineraler som lätt försvinner ur kroppen då man svettas.

 

Huvudvärk drabbar oss alla någon gång och enligt statistiken är det en av de vanliga orsakerna att vi går till läkare!

För huvudvärk tänkte jag i dag ge dig ett superbra tips; använd växten Mattram! Mattram har använts i alternativ medicin som ett effektivt hjälpmedel för att förebygga och minska migrän och huvudvärk sedan långt tillbaka i tiden. Mattram fungerar dessutom som ett bra antivirus- och immunsystem booster.

Mattram kan du inta i många olika former, så som infusion, kapslar, tinktur, tabletter, pulver eller droppar.

Och den är en underbar kvinnoväxt: den hjälper till att lindra PMS-besvär och värmevallningar!!  Mattram= bra att ha hemma i medicinskåpet!

Visste du att du kan boka tid hos mig för en avslappnade aromamassage eller en örtterapi-konsultation. Då går vi tillsammans, antingen på min mottagning i Frölunda eller per telefon, igenom under 90 minuter, på vad som skulle kunna hjälpa dig till bättre hälsa. Klicka här för att boka

Ha det fint vänner!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

elva − 1 =