Probiotisk ansiktsbehandling

Esse Probiotic Ampoule och Exclusion mask, en Probiotisk ansiktsbehandling.

Probiotic Ampoule innehåller 5 miljarder levande probiotiska goda bakterier. Den probiotiska ampullen motverkar förtidigt åldrande och hjälper huden att huden att bibehålla fukt. Hudens egna produktion av hyaluronsyra & mjölksyra ökar samtidigt som den stärker hudens viktiga försvar mot skadliga bakterier som kan orsaka olika hudinflammationer.

Antiage och lugnande verkan

Exclusion mask är en mineralrik algmask som appliceras ovanpå probiotika ampullen. Masken innehåller detoxande ingredienser från aktivt kol, brunalg & kaolinlera. Masken accelererar effekten av ampullen genom att tillfälligt skapa en syrefattig miljö på hudytan vilket gynnar de goda bakterierna.Tillsammans fungerar de som en ”reset” för huden och passar de flesta hudtyper som behöver få en rejäl boost. Ger en fin anti-age-effekt och lugnar problemhud. Vill du jobba lite mer långsiktigt rekommenderas en probiotisk ansiktsbehandling i månaden tills friskare hud uppnåtts!

I behandlingen ingår rengöring, peeling, probiotic ampoule, exclusion mask och avslutande serum, creme och ögoncreme samt hand och skalp-massage.
Huden får en omedelbar förfinad yta, textur, mindre synliga porer och en lugnare hy med klarare lyster.

Behandlingen utförs INTE på väldigt inflammerad hud eller vid munsår. Ej heller lämpligt vid ögoninflammation eller fillers/botox inom 2 veckor.

TIPS! Ett speciellt spray med effektiva mikroorganismer rekommenderas köpas till (189 kr) Det kan du spraya på kudden (som är en helt natt mot ansiktet, tänk på det!), samt på sängkläderna och även badda ansiktet med. Mycket populärt!

Här kan ni se några exempel på våra kunder som fått behandlingen.

Tydlig skilland på inflammationen på kinderna före och efter behandlingen.

 

 

Lugnare och mer välmående hud, mindre röd

 

Omdömen

Fantastisk behandling och underbar energi.

Niklas Arleryd / flerfaldig världsmästare i dans

Kan varm rekommendera denna fantastiska människa som har ett otroligt omhändertagande och tålamod. En passion och engagemang för alla sina kunder. En person som är genuin inifrån och ut. Rekommenderar Anette alla dagar i veckan. Om du tvekar för att boka en behandling, GÖR INTE det, du kommer inte ångra dig. Tack Anette för att du är du.

Fadia A

Som vanligt går det inte att beskriva i ord utan det måste upplevas! Jag känner mig vitaliserad, föryngrad, lättare, friskare. Bara genom några minuters behandling av handen hade jag en helt annan styrka och kraft i mitt grepp! Tack Tack Tack

Cecilia V

Känner mig som en ny människa, du är så fantastisk Anette. Åker från Nyköping alla dar i veckan för att komma till dig och kommer alltid ifrån dina behandlingar med värme i både kropp och själ. Tack

Linda N

Magi rakt igenom. Otroligt kunnig och lyhört. Hela kroppen fick omvårdnad. Gick därifrån med en mjuk kropp, och ett harmoniskt leende, och bokade genast in ännu en tid. Tacksam och 5 stjärnor till Anette

Helené G

Mitt första besök men inte mitt sista. Kompetent, lyhörd och helt underbart att få kraftfull bindvävsmassage utan att det gjorde ont. Rekommenderar henne varmt.

Margareta L

Anette är fantastisk! Såå proffsig, kunnig och omsorgsfull! Hon hittar verkligen den där lilla onda punkten att behandla! Dessutom varm och omtänksam som person! Högsta betyg! 👍🌟

Eva D

Det var helt underbart och det var inte sista gången. Anette var supertrevlig och förklarade precis var man skulle gå igenom. Återkommer.

Anneli S

Fantastisk upplevelse. Hon visste precis vilka krämpor jag hade utan att jag ens behövde säga något. Rekommenderar starkt att besöka henne

Neuza P

Det var fantastiskt. Har aldrig blivit så genom behandlad och testat olika behandlingar som gav effekt direkt. Så nöjd!

Malin l

Annette är helt underbar. 😀 Mycket kunskap och olika alternativ att välja på. Klara mig inte utan henne. Rekommenderas verkligen!

Söndergaard S

Finns ingen så fantastisk som Anette. Hon vet precis vad du behöver! Med en superbred kompetens om olika behandlingar kan en känna full tillit! rekommenderas varmt!

Kajsa B
Se fler omdömen här