Om Omega 3 och dess hälsofördelar

Zinzino Omega 3

Omega 3

Brist på Omega-3 är förknippat med inlärnings- och minnessvårigheter, såväl som humörsvängningar. Studier visat att människor som konsumerar omega 3 regelbundet löper mindre risk att drabbas av depression. Likaså visar flera studier att ett högre intag av omega 3 leder till minskad åldersrelaterad mental nedgång och minskad risk för alzheimers. Fettsyror uppfyller många funktioner som är nödvändiga för normal fysiologisk hälsa. Förutom att vara förråd av energi är fettsyror kritiska för cellmembranstruktur, funktion och för lokal ”hormonell” signalering. Obalanser i fettsyrenivåer påverkar det kliniska förloppet av flera livsstilsrelaterade störningar.

 

Få en ögonblicksbild av din hälsa 

Vill du själv få kunskap och testa din fettsyreblans för att se hur du själv kan hjälpa din kropp och få rekommendationer?

Gör ett Zinzinos balanstest på din fettsyreprofil på bara några minuter med ett enkelt blodprov i hemmet eller kontakta Anette Herbalista för att göra det på mottagningen. Profilen ger dig en överblick över elva av de viktigaste fettsyrorna i ditt blod, inklusive Omega-3, Omega-6 och Omega-9. Omega-6:3-förhållandet i blodet är bra som utgångspunkt och mått att använda som riktmärke för hur din kropp fungerar på molekylärnivå.

 

Balansoljan hjälper dig säkra upp de livsviktiga essentiella fettsyrorna i kroppen!

Detta är ’mat på flaska’, inga tillsatser.  Omega3 från vildfångad fet kallvattenfisk + Polyfenoler från Oliver som skördats tidigt samt D-vitamin. Ca 1 msk/dag motsvarar ca 2-3kg fisk/vecka! 1 flaska (300ml) är 1 månads förbrukning och motsvarar 12 Kg!

Hur gör jag då? Maila oss så registrerar vi dig som kund. Behöver namn, adress, e-post och telefonnummer. Rekommenderat att betala med kort (BankID) Du kan även gå in på zinzinos hemsida och registrera dig själv, se länk nedan. Leverans inom 2-5 dagar från betalning.

Röda blodkroppar har en livslängd på 120 dagar i kroppen, och våra cellmembrans hälsa avgörs av vår kost. När vi ändrar våra vanor och äter hälsosam kost med mycket Omega-3 kan vi se en positiv förändring i våra celler och deras membran efter 120 dagar. Vårt uppdrag är att hjälpa dig att leva ett liv i balans och med hjälp av vårt BalanceTest kan du mäta och hålla koll på dina framsteg. Ditt första BalanceTest skickas ut med första leverasen. Ditt andra BalanceTest kommer efter cirka 120 dagar så du kan se ”före” och ”efter” resultat.

BalanceOil Kit med Test

Zinzinos unika och synergistiska blandning av högkvalitativ fiskolja är rik på Omega-3-fettsyrorna EPA och DHA, och innehåller även särskilt utvald extra virgin-olivolja med hög halt av polyfenoler. Detta är den ultimata essentiella Omega super formulan!

BalanceOil+ ger de nivåer av Omega-3 som krävs för att nå maximal hälsa. Den innehåller även de livsviktiga polyfenolerna. BalanceOil+ justerar och upprätthåller på ett säkert sätt kroppens nivåer av EPA och DHA, liksom balansen mellan Omega-6 -3. BalanceOil+ innehåller även vitamin D3, som fyller flera olika funktioner i kroppen, och hjälper till att hålla skelettet och tänderna friska.

Den hjälper även immunförsvaret, hjärnan, och nervsystemet. BalanceOil+ är den perfekta grund – läggande Omega oljan! Den stödjer optimal hjärnfunktion (>250 mg EPA & DHA) och normal hjärtfunktion, samt stärker immunförsvaret (vitamin D 3).