Om mig

Välkommen till Anette Herbalista!

Jag heter Anette Selberg och jag har lyckan att jobba med det allra viktigaste vi har i livet- hälsan!

Jag har alltid haft ett stort intresse för vår kropp och vår mentala och fysiska hälsa. Mitt intresse för läkande örter fick jag redan som barn från min mormor som var ett levande lexikon när det kom till naturmedicin.

Naturen erbjuder oss stora möjligheter att påverka den egna hälsan och därför har jag utbildat mig till fytoterapeut, örtterapeut och läst medicin på Arcanumskolan, utbildat mig inom aromamassage och inom flera välgörande guasha tekniker. Jag har även skrivit boken “Gravid med livet som insats”, en mycket uppmärksammad bok av media som andas mitt sätt att tänka vad det gäller träning, kärlek, kost, mental styrka och hälsa över lag.

Jag har min mottagning på Frölunda Alternativmedicinska Praktik i Frölunda på Basungatan 2. Där erbjuder jag olika ansiktsbehandlingar, gua sha behandlingar, örtterapikonsultationer och aromamassage med mera.

Jag älskar att skriva och har även en blogg där jag delar med mig en del om mina tankar naturmedicin, mina bästa naturliga hälsotips, skönhetsrecept gjorda på växter och om hormonell hälsa och så mycket mer. Varmt välkommen!