Om mig

Välkommen till Anette Herbalista!

Jag heter Anette Selberg och jag har lyckan att jobba med det allra viktigaste vi har i livet; vår hälsa!

Här får du resultatinriktade ekologiska behandlingar i lugn miljö, skräddarsydda för just ditt behov med personligt bemötande och ett holistiskt helhetsperspektiv. Jag är utbildad fytoterapeut, örtterapeut, dipl. inom flertalet olika massage – och Guasha tekniker med flerårig erfarenhet.

Kliniken ligger i ett lugnt område i Frölunda, endast två minuters promenad från spårvagnshållplatsen Musikvägen, där linje 1,7 och 8 stannar. Bilparkering finns 200 meter upp på Basungatan. De flesta av behandlingarna går att betala med friskvårdsbidrag via Benify, Actiway, Wellnet, e-passi min friskvård och Benefits m.f. Vi är även anslutna till Smartbox.

Jag har även skrivit boken “Gravid med livet som insats”, en mycket uppmärksammad bok av media som andas mitt sätt att tänka vad det gäller träning, kärlek, kost, mental styrka och hälsa över lag.

Jag har även en välläst blogg där jag delar med mig en del om mina tankar naturmedicin, mina bästa naturliga hälsotips, skönhetsrecept gjorda på växter och om hormonell hälsa och så mycket mer. Varmt välkommen!