Om mig

Välkommen till Anette Herbalista!

Jag heter Anette Selberg och jag har lyckan att jobba med det allra viktigaste vi har i livet; vår hälsa!

Jag erbjuder resultatinriktade ekologiska behandlingar i mysig miljö, skräddarsydda för just ditt behov med personligt bemötande och ett holistiskt helhetsperspektiv. Jag är utbildad fytoterapeut, örtterapeut, dipl. inom flertalet olika massage – och Guasha tekniker med flerårig erfarenhet.

Kliniken ligger i ett lugnt område i Frölunda, endast två minuters promenad från spårvagnshållplatsen Musikvägen, där linje 1,7 och 8 stannar. Bilparkering finns 200 meter upp på Basungatan eller gratis parkering vid gamla Althallen. De flesta av behandlingarna går att betala med friskvårdsbidrag via Actiway, Wellnet, e-passi min friskvård och Söderbergs & Partners m.f. Välj då ” betala på plats” när ni bokar och skriv i meddelandefältet din friskvårdsleverntör. För Benify-kunder skriver jag giltigt kvitto som sedan återbetalas från arbetsgivaren. Varmt välkommen.

Jag har även skrivit boken “Gravid med livet som insats”, en mycket uppmärksammad bok av media som andas mitt sätt att tänka vad det gäller träning, kärlek, kost, mental styrka och hälsa över lag.

Jag har även en välläst blogg där jag delar med mig en del om mina tankar naturmedicin, mina bästa naturliga hälsotips, skönhetsrecept gjorda på växter och om hormonell hälsa och så mycket mer. Varmt välkommen!