Hästkastanj för ödem, trötta, svullna ben

hästkastanj

Åderbråck? Ödem? Trötta, svullna ben?

Jag har många kunder som har blivit totalförälskade av den underbara Hästkastanjen som jag säljer (90 caps). Den brukar vara mycket omtyckt vid tunga, trötta, svullna ben, åderbråck och ytliga blodkärl, ja, listan på dess välgörande egenskaper kan göras lång.
Stundtals är den svår att få tag på, och ofta säljer jag slut på den snabbt, speciellt sommartid då många vill slippa sina varma, trånga, obekväma stödstrumpor. Va? Läste du verkligen rätt?
Kan hästkastanj göra så att du kan skippa stödstrumpor?
Hästkastanj har visat sig kunna öka genomsläppligheten i blodkärl och därmed ha effekt vid sk venös insufficiens (åderbråck) och ödem. Det kan ha lika god effekt som att bära stödstrumpor. (1)  Jag har länkat studien nedan.
Den vackra hästkastanjen (Aesculus hippocastanum L.) är inte ätlig som sin läckra kusin, den äkta kastanjen (Castanea sativa), men den är ett gammalt beprövat naturmedel mot cirkulationsbesvär som kan ge tunga svullna ben, ödem, åderbråck och bensår. Det används även vid hemorrojder.

Kom ihåg att en vanlig biverkning från blodtrycksmedicin är just vätskeansamling i benen. För kvinnor är det mycket vanligt att få blodtrycksmedicin under eller efter klimakteriet eftersom ett lågt östrogen bidrar till att blodkärlen blir stelare.

Du kan tillfälligtvis beställa denna underbara hästkastanj från mig genom en mailbeställning
Burken kostar 320 kr styck plus frakt 39 kr.
Passa på, de tar snabbt slut!