Mitt allra bästa förkylningstips

Echinacea är den mest kända och studerade medicinska örten för att stimulera immunsystemet. Det är en kraftfull medicinsk växt som stärker immunsystemet och skyddar våra organ.

Förkylningar, finns det något tråkigare? Långdragna, sega, snoriga dagar huttrandes under täcket? Eller  är du intresserad av att boosta dig och ditt immunförvar? Hur?  Jo genom örten Echinacea! Det är en riktig favorit hos mig,  den är särskilt känt för att stimulera immunsystemet, hjälper till att undvika och förkorta förkylning och som ett effektivt botemedel mot influensa. Och den fungerar verkligen! Min rekommendation är alltid att ha en tinktur av denna växt hemma i badrumsskåpet. Ta den så fort de första förkylningssymptomen dyker upp, så kan du i många fall rent av mota bort förkylningen ” i dörren. Och blir du sjuk ändå, så brukar örten förkorta sjukdomstiden, ofta med flera dagar!

Så om du inte har echinacea hemma, se till att du införskaffar det inför vintern, för tro det eller ej, men snart är den här!!

För att få mer hjälp att boosta sitt immunförsvar kan du boka tid hos mig för en stärkande aromamassage,  koppning  eller en örtterapi-konsultation. Då går vi tillsammans, antingen på min mottagning i Frölunda eller per telefon, igenom under 60 minuter, på vad som skulle kunna hjälpa dig att boosta din kropp. Klicka här för att boka

Ha en bra dag!