Effektiva massageverktyg för hemmabruk

Förbättra din hälsa och fördröj ditt åldrande med effektiva massageverktyg för hemmabruk!

Flera av verktygen som vi på Anette Herbalista använder i våra ansiktsbehandlingar som exempelvis Facial Gua Sha och ansiktsmassage  finns även till försäljning på mottagningen. Varje verktyg kommer med utförliga instruktioner och vi ger även demos och nyttiga hemgångsråd. Nedan presenteras några av verktygen som vi säljer, alla från underbara märket Chia.

Det är även perfekta ”gå bort presenter”, julklappar och bemärkelsedagar.

Facia Gua sha

Gua sha i biansten för behandling av både ansikte och kropp. För dig som vill jobba med spända områden i ansikte och på kroppen samt med linjer, rynkor, lyster och lyft i ansiktet.
Många bra vinklar för effektiv behandling av bl a fascia (bindväv). De taggiga delarna används för extra cirkulation och lyster samt för behandling av fascia och linjer (informationsbroschyr med användningstips och rekommendationskort medföljer).

Biansten innehåller över 40 olika spårmineraler och har en väldigt hög frekvens och höjer energin i huden likt infraröda strålar.
Passar bäst för en hud som behöver revitaliseras (antiage, lyster och cirkulation).  Biansten har används länge i TCM (traditionell kinesisk medicin) både i hudvård och vid muskelbehandlingar t ex på ländryggsproblem. Kommer i svart påse med silverberlock, instruktionskort samt informationsbroschyr. Gua shan finns till försäljning hos Anette Herbalista och här.

Pris: 595 kr.

 

Scalp & Body Comb

Använd kam-/gnuggrörelser för att öka cirkulationen och minska smärta.

Effektiv Gua Sha för skalp och kropp (vissa användningar även i ansiktet) med fokus på spänningar, cirkulation och smärta. Inom kinesisk medicin har biansten länge används för olika smärtproblem som t ex ryggskott.
Stenens sidor är utformade för att kunna behandla:
– Skalpen
– Ge huden bättre spänst (regelbunden användning)
– Celluliter
– muskelspänningar
– fascian
– dålig cirkulation
– smärta
– stelhet
– lymfflödet (främst med ”kammen”)
– spända käkar och spänd nacke

Gua sha på kroppen
Utför Gua sha regelbundet i minst 5-10 min/gång på ren och inoljad hud. Skrapa/ kamma tills du känner värme och huden blivit rosa.Kommer i svart påse med berlock, kort och instruktionsbroschyr. Finns till försäljning hos Anette Herbalista och här.

Pris: 595 kr.

Koppkit för ansikte

Två koppor i olika storlekar för effekt på muskelspänning i nacken och hudföryngring i ansiktet.

Fördelar med koppning:
– Minskar muskelspänning
– Får igång blodcirkulationen
– Påverkar lymfflödet
– Jobbar loss förtätad fascia (bindväv)
– Ökar lystern i huden
– Minskar linjer och rynkor
– Ger huden en bättre spänst

Levereras i en vit påse med instruktionskort och finns för försäljning hos Anette Herbalista och här.

Pris: 150 kr.

Koppkit för hela kroppen

Fyra koppor i olika storlekar för effekt på muskelspänning, celluliter och hudföryngring.

Fördelar med koppning:
– Minskar muskelspänning
– Minskar celluliter vid regelbunden användning
– Får igång blodcirkulationen
– Påverkar lymfflödet
– Jobbar loss förtätad fascia (bindväv)
– Ökar lystern i huden
– Minskar linjer och rynkor
– Ger huden en bättre spänst

Levereras i en vit påse med instruktionskort för både ansikte och kropp. Finns till försäljning hos Anette herbalista och här. 

Pris: 395 kr.

Body Gua Sha

Enkelt men effektivt Gua Sha verktyg i hårdplast som får igång cirkulationen, lossar upp förtätad fascia (bindväv), förbättrar lymfflödet och minskar smärta! Kan även användas som punktbehandling på muskelknutor sk. triggerpunkter m.m.

Använd 1-3 min/ställe över ett mindre område och 3-5 min på ett större område (eller ett parti med mer spänning). Jobba upp en värme och rodnad i huden genom att applicera olja och sedan dra verktyget med piggarna snabbt fram och tillbaka både lodrät och vågrätt över huden. Jobba med snabba och lätta rörelser och jobba dig gradvis djupare och djupare efter en tids användning. Du kan även jobba med de två piggarna på sidorna för att gå lite djupare (långsammare drag med mer tryck) samt punktbehandla sk. triggerpunkter. Används med fördel efter dusch, bad, bastu eller träning när kroppen redan är varm. Används med fördel i kombination med Arnica balm eller Maria Åkebergs Body & Masssage Oil,

Finns till försäljning hos Anette herbalista och här. 

Pris: 195 kr.

Vi försöker att ha alla presenterade produkter i lager, men reserverar oss för eventuellt att vissa verktyg tillfälligt kan vara slutsålda. Sortimentet uppdateras och ändras löpande.