Lyster i ansiktet

Mer glow till ansiktet

Det pratas mycket om lyster i ansiktet. Lysten gör så att ansiktet har ett skimmer som ger ett friskt och hälsosamt uttryck. Det finns sminkprodukter som gör så att ansiktet får mer ”glow”, och så finns det hudvårdsprodukter som exempelvis olika serum och så finns det ansiktsbehandlingar som påverkar på djupet och skapar en naturlig lyster i ansiktet.

Önskar du mer glow till ansiktet? Då kan jag varmt rekommendera dig att någon av mina behandlingar där jag använder mig av CHIA Glow Roller som exemplevis facial gua sha.

Nedan kan du se en video på hur CHIA GLOW Roller kan användas. Filmen kommer från Chia Beauty massage i Stockholm. Det är hennes underbara Glow roller som jag använder och säljer på min mottagning.

Den ena sidan är slät och passar behandling runt ögonen. Andra sidan är taggig och passar för dig som vill ha mer lyster.

Välkommen till mig!