Kanelbark för blodsocker

kanel

Kanel för sockersug?

Kanelbark hjälper till att stödja en hälsosam glykemisk balans genom att stödja en sund blodsockermetabolism. När ditt blodsocker är i schack är det mindre troligt att du får de irriterande sockercravings.

***Inlägget innehåller samarbetslänkar med Mood Mama***

Gaia herbs innehåller en kraftfull formel med extrakt av kanelbark, utformat för att bibehålla en hälsosam glykemisk balans.

Kanelbark brukar vara ett populärt ”hjälpmedel” hos dem som börjar på en ny diet- och livsstilsförändring. Det är lätt att ha för daglig användning hemma, på kontoret och under resan. Kanelbarken odlas i enlighet med naturens avsikt och är en rik källa av antioxidanter som bekämpar fria radikaler.

Rekommenderad användning:

1 kapsel, två gånger dagligen med måltider.

Mer läsning om sockersug.

En annan sak som är kan vara bra att ta vid sockersug är krom. Krom är ett essentiellt näringsämne för människor. Det upprätthåller ett redan normalt blodsocker, det ökar känsligheten för insulin och brukar dämpa sötsug.

Med dessa rader hoppas jag att du fått några tips och råd när det gäller blodsocker och sockersug. För att prata med en diplomerad örtterapeut  kan du boka tid hos mig här. Då går vi tillsammans per telefon igenom tips och råd som skulle kunna fungera för dig för ditt sockersug.