Käkledsbehandling inkl. nacke och hals

Vid stress är det vanligt att bita ihop käkarna vilket kan göra dem spända och ömma. Kanske vaknar du med huvudvärk, trött käkmuskulatur eller har fått en bettskena rekommenderat till dig av en tandläkare? Då kan vår käkledsbehandling vara en bra ide. Det här brukar vara en mycket omtyckt massage hos oss.

En spänd käkled kan ge många olika symptom så som:

  • Svårighet att gapa
  • Värk och stelhet  i ansiktet, öron, tinnitus, panna, migrän, spänningshuvudvärk, stel och smärta i nacke, axlar och ländrygg
  • Klickande ljud i käkleden när man öppnar och stänger munnen
  • Tandgnissling, tandpressning, bruxism, pressning av tungan.

Inte sällan upplever människor med spända käkar också en stelhet i höften. Vi masserar både utanpå och, med handskar, inne i munnen. Det brukar upplevas mycket välgörande. Plufsighet i ansiktet kan minska, och lystern och blodcirkulation i ansiktet ökar. Redan efter en käkledsbehandling kommer du säkerligen märka stor skillnad och de flesta upplever även att man sover bättre och får mer energi. Men oftast kan man behöva upprepas några gånger för bäst resultat. I behandlingen ingår även massage av nacke och hals som efteråt brukar  upplevas mer rörliga och mindre spända.

Varmt välkommen att boka en underbar behandling.

Massagen går att betala med friskvårdsbidrag och vi samarbetar med Benify, e-passi och Söderbergs & partners. Klicka i ”betala på plats” i fall du har friskvårdsbidrag och vill nytta det.

Anette Herbalista är utbildad/ diplomerad av Tone Lyche på Handson kroppsterapi, en av Sverige mest framstående käkledsterapeuter. Tone har även spelat in en mycket intressant podd tillsammans med Anna Sparre om just käken, som du kan lyssna på här. 

Här kan du även se Tones tips på egenvård!

Testa din käke! Käkledsbehandling med Tone Lyche

Egenvård / övningar för käken. Käkledsbehandling med Tone Lyche

Mer egenvård / övningar för käken. Käkledsbehandling med Tone Lyche

Tejpa för att avlasta käken. Käkledsbehandling med Tone Lyche

Boka behandling

Omdömen

Fantastisk behandling och underbar energi.

Niklas Arleryd / flerfaldig världsmästare i dans

Kan varm rekommendera denna fantastiska människa som har ett otroligt omhändertagande och tålamod. En passion och engagemang för alla sina kunder. En person som är genuin inifrån och ut. Rekommenderar Anette alla dagar i veckan. Om du tvekar för att boka en behandling, GÖR INTE det, du kommer inte ångra dig. Tack Anette för att du är du.

Fadia A

Som vanligt går det inte att beskriva i ord utan det måste upplevas! Jag känner mig vitaliserad, föryngrad, lättare, friskare. Bara genom några minuters behandling av handen hade jag en helt annan styrka och kraft i mitt grepp! Tack Tack Tack

Cecilia V

Känner mig som en ny människa, du är så fantastisk Anette. Åker från Nyköping alla dar i veckan för att komma till dig och kommer alltid ifrån dina behandlingar med värme i både kropp och själ. Tack

Linda N

Magi rakt igenom. Otroligt kunnig och lyhört. Hela kroppen fick omvårdnad. Gick därifrån med en mjuk kropp, och ett harmoniskt leende, och bokade genast in ännu en tid. Tacksam och 5 stjärnor till Anette

Helené G

Mitt första besök men inte mitt sista. Kompetent, lyhörd och helt underbart att få kraftfull bindvävsmassage utan att det gjorde ont. Rekommenderar henne varmt.

Margareta L

Anette är fantastisk! Såå proffsig, kunnig och omsorgsfull! Hon hittar verkligen den där lilla onda punkten att behandla! Dessutom varm och omtänksam som person! Högsta betyg! 👍🌟

Eva D

Det var helt underbart och det var inte sista gången. Anette var supertrevlig och förklarade precis var man skulle gå igenom. Återkommer.

Anneli S

Fantastisk upplevelse. Hon visste precis vilka krämpor jag hade utan att jag ens behövde säga något. Rekommenderar starkt att besöka henne

Neuza P

Det var fantastiskt. Har aldrig blivit så genom behandlad och testat olika behandlingar som gav effekt direkt. Så nöjd!

Malin l

Annette är helt underbar. 😀 Mycket kunskap och olika alternativ att välja på. Klara mig inte utan henne. Rekommenderas verkligen!

Söndergaard S

Finns ingen så fantastisk som Anette. Hon vet precis vad du behöver! Med en superbred kompetens om olika behandlingar kan en känna full tillit! rekommenderas varmt!

Kajsa B
Se fler omdömen här