Jag firar och reportage i Extra i dag!

I dag firar jag lite extra, Gravid med livet som insats är klar n och i dag är jag med i en helgbilaga i Extra.

Hej kära darlings! I dag är det den 11 oktober och Göteborg stoltserar med hela 18 grader och strålande sol. Tydligen ska denna härliga värme hålla i sig hela helgen, det ska bli härligt.

Anette Selberg i Reportage Extra, 11 oktober 2018

Och dagen till ära kan jag låta meddela att nu har det börjat dra ihop sig rätt rejält i min skrivande process! Min spanska bok ligger som en del av er redan vet ute hos olika spanska förlag och tadaaaa! ( trumvirvlar) Den svenska versionen på boken är just nu under den sista korrekturläsningen! Det känns underbart, allt finlir hit och dit, sudda ut och skriva om är nu äntligen slut. Hallelulia!

Så nu är det bara dagar kvar innan min bok kommer gå i väg till svenska förlag! Stay tuned alla förlag där ute, visst vet ni att det är ett kommande bestseller-manus som kommer dimpa in er i inbox snart? Är ni på hugget??:)

I dag i Extrabilagan till NSD & Kuriren, två stora dagstidningar i Norra Norrland så var det ett reportage om mig och min kommande bok. Jag blev kontaktad av en trevlig reporter på Extra förra veckan som sa att hon hade fått nys att en före detta Haradsbo hade varit på Bokmässan i Göteborg och ville göra ett reportage om mig. Jag svarade att boken ännu inte var utgiven, men hon ville skriva om den ändå vilket resulterade i detta trevliga reportage:

Här kan du läsa intervjun:http://lulea.tidningenextra.se/exl/indexDesk.aspx

Det är en bok om styrka! Cancermamman, gravid med livet som insats

Nu närmar det sig i alla fall, många månaders slit och arbete har nu resulterat i en nästan 100 sidor lång bok! Det känns fantastiskt. Wihoo. Att den nu har bytt status från: Under skrivande till: Under korrekturläsning firar jag i den sköna solen.Ha en fin dag kära läsare. Massor med kramar/ Anette