Intervju i Prestationspodden

I dag har jag blivit intervjuad av stresscoachen Caroline Norbelie. Hon driver Sveriges största podcast om stress; Prestationspodden. Den 29 februari kan ni lyssna på vårat samtal om stress, mental hälsa, utmaningar, min bok ”Gravid med livet som insats” hälsa, sjukdomar, naturens hälsofördelar och livet som förälder under sjukdomstid.

Prestationspodden är en podcast om prestation, stress och personlig utveckling. Prestationspodden produceras av Caroline Norbelie och jag är så stolt och glad att jag får vara med bland hennes gäster. Har ni lyssnat på hennes avsnitt med Anders Hansen? Det var magiskt! Eller när Mia Lundin blev intervjuad om stress och hormoner, mycket intressant. Save the date, den 29 februari kan ni höra min glada stämma i etern. Avsnittet hittar ni på sound Cloud, Spotify, poddens hemisda och där man lyssnar på andra poddar.