Hjälp mig snälla kund från Göteborg stad

Hjälp önskas!

Kära kunder anställda inom Göteborgs stad.

Jag har haft äran att ta emot många anställda inom Göteborgs stad under 2019 via friskvårdsavtal. I och med årsskiftet har Göteborgs stad gått över till en ny friskvårdleverantör som heter Benify och där är inte jag ansluten leverantör. Det betyder att jag har tappat många friskvårdsbidragkunder (trots att jag kan skriva giltiga kvitton) från stadens största arbetsgivare. Tillsammans med Corona-viruset påverkar det mig som företagare otroligt negativt. För att bli godtagen hos Benify behöver de få in 4-5 stycken skriftliga rekommendationer från anställda i Göteborgs stad. Vill du hjälpa mig? Rekommendationen betyder så mycket för mig som företagare, speciellt i dessa bråda tider då hela samhället är vänt upp och ner. Har jag några kunder som vill hjälpa mig? I så fall kontakta mig via info@herbalista.se

Du får en gratis valfri behandling som tack! Det här är så viktigt för mig! Tack, tack tack!!!