Hälsorådgivning per telefon

Corona-virus- som det påverkar oss människor och företagare. Jag har tyvärr fått en hel del avbokningar, jag, precis som så många andra företagare. Än så länge håller jag öppet, jag mår prima och familjen med. Normalt sett brukar terapeuter hålla hög hygien, så som vädring, handsprit, ordentlig rengöring av sängar och verktyg, byte av handdukar efter varje kund- och självklart är det inget undantag hos mig heller.

Men visst är det tuffa tider nu, det märks helt klart. Många avbokningar, många som är sjuka och betydlig mindre människor ute. Vi måste alla hjälpa till att förhindra smittspridningen, så skulle jag känna det minsta lilla- så lovar jag att höra av mig till dig kära #kund, likaså som jag önskar att du också gör. Stanna hemma om du känner dig förkyld, har feber eller ont i halsen eller är snorig. Vi måste alla visa hänsyn.

 

Visste du att du kan boka örtmedicinkonsultation telefonkonsultation? Säkert och lätt och smidigt från ditt eget vardagsrum- då kan vi tillochmed ha mötet trots förkylningar 🙂

Välkommen, örtmedicin telefonkonsultation bokas enkelt via boka direkt.