Friskvårdsbidrag

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till de flesta av våra behandlingar och tjänster

Alla typer av friskvårdsbidrag mottages, så som Benify,  e-passi,  fakturering, mf. Dock tar vi inte Hälsoresurs-klippkort. 

Förmånsportaler

Anette Herbalista är med i förmånsportalerna Benify,  e-passi min friskvård. Gör dina köp före årsskiftet för att inte friskvårsdspengen ska gå förlorad. Du kan sedan i lugn och ro boka dina behandlingar upp till fem månader efter utfört köp. 

Anette Herbalista är med i Benify smidiga förmånsportal.

Efter du gjort ditt köp i Benifys portal har du tre månader på dig att komma till oss och nyttja din behandling, så det finns gott om tid för dig att hitta en bra dag för en härlig behandling!

Köpet i Benifys portal görs innan ditt besök och dras från ditt friskvårdsbidrag som du har från din arbetsgivare. Om din friskvårdspott är förbrukad dras summan för beställningen automatiskt från lön. Som Benifykund erhåller du oftast en rabatt på dina behandlingar som finns i portalen. Vill du boka någon av våra behandlingar som inte är med i portalen då betalar du i stället på plats och får med dig kvitto att redovisa på din arbetsplats.

Så här går du tillväga:

Observera att detta sker i två steg innan din bokning när klar. Först väljer du vilken behandling du önskar och betalar den via Benifys förmånsportal. Från Benify får du då ett mejl med bekräftelse att du betalt din behandling och ett ordernummer.

Du bokar sedan in den valda behandlingen via bokadirekt.se. I Boka direkts meddelandefält skriver du Benify och ordernumret som du fick när du gjorde köpet i Benifys portal. Det är din betalning till Anette Herbalista. För att kunna slutföra din bokning finns valen Betala med Klarna och Betala på plats. Du väljer då fältet Betala på plats.

Beställningar via portalen räknas som ett bindande köp, inga återbetalningar görs. Giltighetstid på beställning finns i orderbekräftelsen från Benify.

Länken till Benifys portal där du gör beställningen:

Anette Herbalista är med i ePassi smidiga förmånsportal.

Via ePassis app kan du lätt göra ditt köp hos mig. Du bokar själv önskad behandling och önskad tid via boka direkt, skriv i meddelandefältet ”epassi”. Vill du handla för mer än vad ditt friskvårdsbidrag räcker till då går det bra att göra tilläggsbetalning på plats.

Giltighetstid på beställningar.

  • Köp av Massagetjänster hämtas ut inom 5 månader från beställningsdatum.
  • Din behandling behöver utföras senast sista dagen på angiven giltighetstid.
  • För att kontinuerligt kunna erbjuda behandlingstider görs inga undantag på giltighetstiden som anges i beställningen.
  • Beställningar via portalen räknas som ett bindande köp, inga återbetalningar görs.
[/col_inner] [/row_inner]