Facial Gua sha

Facial gua sha

Facial Gua sha är en effektiv skrapteknik med rötter i den kinesiska medicinen och har använts i över tusen år. Det är en effektiv behandling som går på djupet och jobbar både på muskler, fascia/bindväv och lymfa. Den mjuka skraptekniken ökar blodcirkulationen i ansiktets muskler och hjälper till att mjuka upp spänningar och minska svullnader. Metoden hjälper lymfsystemet att dränera slaggprodukter ur huden och löser upp blockeringar. Det sätter fart på cellförnyelsen i huden och stimulerar även hudens egen produktion av elastin och kollagen.Tekniken ger ett naturligt facelift med mer lyster, mindre linjer, bättre spänst och tydligare ansiktskonturer.

Facial Gua Sha innehåller en ordentlig ansiktsmassage som gör att efteråt både ser och känns huden mer fast, mer “plumpad” och med mer lyster.  Behandlingen är som ett träningspass för ansiktet, samtidigt som den upplevs som avslappnande och avstressande för både kropp och själ.

Vi inleder med en djupavslappnande rengöringsmassage som sätter fart på blodcirkulationen, som sedan följs av en skön flödesmassage av dekolletage, axlar, nacke och ansikte. Därefter jobbar vi djupare med lyftande faceliftmassage av ansikte och skalp med flertalet olika tekniker som cirkulationsökande och uppstramande koppning, hudföryngrande Gua Sha, avslappnande akupressur, skön skalpmassage och lymfdränerande sval roller som förbättrar ansiktets konturer. En lyxig ekologisk sheetmask går att köpa till vid intresse.

Under Facial Gua sha- behandlingen får du ekologiska oljor, serum och peeling av mycket hög kvalitét från Organic by Sara fulla med vitaminer och mineraler och välgörande för huden. Facial Gua sha är även bra för dig som har spänningar i nacke och axlar, spänningshuvudvärk eller är stressad och behöver varva ner. Under hela behandlingen varvas olika massagetekniker som får igång blodcirkulationen, skulpterar ansiktet och dränerar överflödig vätska. Massageverktyg för hemmabruk samt passande oljor och serum finns till försäljning och rekommenderad användning är ca 5 minuter per dag för optimal effekt på din hud.

Facial Gua -sha passar både för kvinnor som män och går att boka via boka direkt. 

Några av fördelarna med Gua Sha:

Ökar blodcirkulationen och ger huden ökad lyster

Transporterar lymfvätska och kan hjälpa till att ge ansiktet mer konturer, mindre sk ”black heads”, milier och jämnare hudton

Löser upp spänningar i muskler och blockeringar i fascian (bindväv)

Repetativ användning (gärna dagligen) ger ett naturligt facelift!

Förbättrar hudens kollagen och gör huden mer spänstig

Linjer och rynkor minskar vid regelbunden användning

Minskar smärta och spänning, t ex perfekt i nacken mot spänningshuvudvärk eller för spända käkar.

Varmt välkommen/ Anette

Boka behandling

Det här är den skönaste behandlingen jag någonsin fått!

Susanne

Helt underbart skön och avkopplande. Fick hjälp att lösa upp många spända och onda knutar.

Harriet

Tack- jag har nu fått bukt på min huvudvärk tack vare att du lärt mig dina tekniker för hemmabruk.

H. Andersson

Varmt tack för en underbar behandling Anette- du lyfte av huvudvärken omgående 🙏❣️

Jill K.

Bästa behandlingen jag någonsin fått.

Jenny

Under 60 minuter pysslar Anette om mitt ansikte med så mycket kärlek- går därifrån med ett härligt glow och avslappnad.

Latifa

Tack, precis vad jag behövde för min värk i käken

Jonas

En effektiv ansiktsbehandling som faktiskt lämnar mig alldeles go i hela kroppen. Jätteskönt! Tack Anette.

Lilly

.

Excellent!

Divyasri R.