Facial Gua sha

Facial gua sha

 

Facial Gua sha är en effektiv skrapteknik med rötter i den kinesiska medicinen och har använts i över tusen år. Det är en effektiv behandling som går på djupet och jobbar både på muskler, fascia/bindväv och lymfa. Den mjuka skraptekniken ökar blodcirkulationen i ansiktets muskler och hjälper till att mjuka upp spänningar och minska svullnader. Metoden hjälper lymfsystemet att dränera slaggprodukter ur huden och löser upp blockeringar. Det sätter fart på cellförnyelsen i huden och stimulerar även hudens egen produktion av elastin och kollagen.Tekniken ger ett naturligt facelift med mer lyster, mindre linjer, bättre spänst och tydligare ansiktskonturer.

Facial Gua Sha innehåller en ordentlig ansiktsmassage som gör att efteråt både ser och känns huden mer fast, mer “plumpad” och med mer lyster.  Behandlingen är som ett träningspass för ansiktet, samtidigt som den upplevs som avslappnande och avstressande för både kropp och själ.

Vi inleder med en djupavslappnande rengöringsmassage som sätter fart på blodcirkulationen, som sedan följs av en skön flödesmassage av dekolletage, axlar, nacke och ansikte. Därefter jobbar vi djupare med lyftande faceliftmassage av ansikte och skalp med flertalet olika tekniker som cirkulationsökande och uppstramande koppning, hudföryngrande Gua Sha, avslappnande akupressur, skön skalpmassage och lymfdränerande sval roller som förbättrar ansiktets konturer. En lyxig ekologisk sheetmask går att köpa till vid intresse.

Under Facial Gua sha- behandlingen får du ekologiska oljor, serum och peeling av mycket hög kvalitét från Organic by Sara fulla med vitaminer och mineraler och välgörande för huden. Facial Gua sha är även bra för dig som har spänningar i nacke och axlar, spänningshuvudvärk eller är stressad och behöver varva ner. Under hela behandlingen varvas olika massagetekniker som får igång blodcirkulationen, skulpterar ansiktet och dränerar överflödig vätska. Massageverktyg för hemmabruk samt passande oljor och serum finns till försäljning och rekommenderad användning är ca 5 minuter per dag för optimal effekt på din hud.

Facial Gua -sha passar både för kvinnor som män och går att boka via boka direkt. 

Några av fördelarna med Gua Sha:

  • Ökar blodcirkulationen och ger huden ökad lyster
  • Transporterar lymfvätska och kan hjälpa till att ge ansiktet mer konturer, mindre sk ”black heads”, milier och jämnare hudton
  • Löser upp spänningar i muskler och blockeringar i fascian (bindväv)
  • Repetativ användning (gärna dagligen) ger ett naturligt facelift!
  • Förbättrar hudens kollagen och gör huden mer spänstig
  • Linjer och rynkor minskar vid regelbunden användning
  • Minskar smärta och spänning, t ex perfekt i nacken mot spänningshuvudvärk eller för spända käkar.

Varmt välkommen/ Anette

Boka behandling

Omdömen

Fantastisk behandling och underbar energi.

Niklas Arleryd / flerfaldig världsmästare i dans

Kan varm rekommendera denna fantastiska människa som har ett otroligt omhändertagande och tålamod. En passion och engagemang för alla sina kunder. En person som är genuin inifrån och ut. Rekommenderar Anette alla dagar i veckan. Om du tvekar för att boka en behandling, GÖR INTE det, du kommer inte ångra dig. Tack Anette för att du är du.

Fadia A

Som vanligt går det inte att beskriva i ord utan det måste upplevas! Jag känner mig vitaliserad, föryngrad, lättare, friskare. Bara genom några minuters behandling av handen hade jag en helt annan styrka och kraft i mitt grepp! Tack Tack Tack

Cecilia V

Känner mig som en ny människa, du är så fantastisk Anette. Åker från Nyköping alla dar i veckan för att komma till dig och kommer alltid ifrån dina behandlingar med värme i både kropp och själ. Tack

Linda N

Magi rakt igenom. Otroligt kunnig och lyhört. Hela kroppen fick omvårdnad. Gick därifrån med en mjuk kropp, och ett harmoniskt leende, och bokade genast in ännu en tid. Tacksam och 5 stjärnor till Anette

Helené G

Mitt första besök men inte mitt sista. Kompetent, lyhörd och helt underbart att få kraftfull bindvävsmassage utan att det gjorde ont. Rekommenderar henne varmt.

Margareta L

Anette är fantastisk! Såå proffsig, kunnig och omsorgsfull! Hon hittar verkligen den där lilla onda punkten att behandla! Dessutom varm och omtänksam som person! Högsta betyg! 👍🌟

Eva D

Det var helt underbart och det var inte sista gången. Anette var supertrevlig och förklarade precis var man skulle gå igenom. Återkommer.

Anneli S

Fantastisk upplevelse. Hon visste precis vilka krämpor jag hade utan att jag ens behövde säga något. Rekommenderar starkt att besöka henne

Neuza P

Det var fantastiskt. Har aldrig blivit så genom behandlad och testat olika behandlingar som gav effekt direkt. Så nöjd!

Malin l

Annette är helt underbar. 😀 Mycket kunskap och olika alternativ att välja på. Klara mig inte utan henne. Rekommenderas verkligen!

Söndergaard S

Finns ingen så fantastisk som Anette. Hon vet precis vad du behöver! Med en superbred kompetens om olika behandlingar kan en känna full tillit! rekommenderas varmt!

Kajsa B
Se fler omdömen här