Facial Gua Sha

Gua sha

Har du testat vår underbara behandling, Facial Gua Sha?

Facial Gua sha är en effektiv skrapteknik med rötter i den kinesiska medicinen och har använts i över tusen år. Det är en effektiv behandling som går på djupet och jobbar både på muskler, fascia/bindväv och lymfa. Den mjuka skraptekniken ökar blodcirkulationen i ansiktets muskler och hjälper till att mjuka upp spänningar och minska svullnader. Metoden hjälper lymfsystemet att dränera slaggprodukter ur huden och löser upp blockeringar. Det sätter fart på cellförnyelsen i huden och stimulerar även hudens egen produktion av elastin och kollagen.

Tekniken ger ett naturligt facelift med mer lyster, mindre linjer, bättre spänst och tydligare ansiktskonturer.

Facial Gua Sha 60 minuters ansiktsbehandling innehåller en ordentlig ansiktsmassage som gör att efteråt både ser och känns huden mer fast, mer “plumpad” och med mer lyster. Behandlingen är som ett träningspass för ansiktet, samtidigt som den upplevs som avslappnande och avstressande för både kropp och själ.

Vi inleder med en djupavslappnande rengöringsmassage som sätter fart på blodcirkulationen som sedan följs av en skön flödesmassage av dekolletage, axlar, nacke och ansikte. Därefter jobbar vi djupare med lyftande faceliftmassage av ansikte och skalp med flertalet olika tekniker som cirkulationsökande och uppstramande koppning, hudföryngrande Gua Sha, avslappnande akupressur, skön skalpmassage och lymfdränerande sval roller som förbättrar ansiktets konturer.

Under Facial Gua sha- behandlingen får du ekologiska oljor, peeling och serum av mycket hög kvalitét, fulla med vitaminer och mineraler och välgörande för huden. Facial Gua sha är även bra för dig som har spänningar i nacke och axlar, spänningshuvudvärk eller är stressad och behöver varva ner. Under hela behandlingen varvas olika massagetekniker som får igång blodcirkulationen, skulpterar ansiktet och dränerar överflödig vätska. Massageverktyg för hemmabruk finns till försäljning och rekommenderad användning är ca 5 minuter per dag för optimal effekt på din hud.

Facial Gua -sha passar både för kvinnor som män och går att boka via boka direkt. 

Varmt välkommen! /Anette Herbalista