Erbjudande på Microneedling Göteborg

microneedling

Som ni vet har jag fått en kollega, underbara Tala. Vi trivs så bra i våra nya lokaler och har båda kommit oss tillrätta och är så glada att ni hittar till oss.

Jag tänkte att jag även skulle passa på att ge er ett fantastiskt ERBJUDANDE på en av Talas tjänster, nämligen Microneedling. Detta vill ni inte missa! 55 % rabatt! Ja, du läste rätt!

Vad är då microneedling och varför är det så bra? Som ni vet är jag ett stort ”fan” av ekologiska och naturliga behandlingar och där kommer verkligen microneedling in.Det är en avancerad behandling där man använder sig av 12-14 sterila engångsnålar som gör upp till 2000 små hål i huden per sekund. Behandlingen triggar i gång en reparationsprocess i huden ansiktet får en ökad produktion av kollagen, elastin och fuktbindande hyaluronsyra.

På så sätt förbättrar man hudens struktur och huden föryngras. Ta-daaa! Microneedling behandlingar kan utföras på alla hudtyper och rekommenderas för bland annat följande:
• Tunna linjer och rynkor

• Porer och akne

• Huduppstramning och hudföryngring

• Pigmentfläckar, ärr och torr hud.

För att boka tid med Tala kontakta henne på tel. nummer 070 716 11 18

En behandling kostar vanligtvis 1000 kr, men NU SKA NI FÅ HÖRA, hänvisar ni från mig får ni hela 55 % rabatt, vilket gör att behandlingen kostar 450 kr! Det är nog utan tvekan ett av Göteborgs bästa erbjudanden, passa på nu! Erbjudandet gäller till 28 feb och uppge koden              ” Anette” vid bokningen för att ta del av rabatten. När ända kommer förbi kliniken, kan ni ju passa på att vinka hej till mig med! 🙂