Djupvågsbehandling – fasciabehandling

djupvågsbehandling

Fascia behandling – bindvävsmassage – djupvågsmassage -swedish fascia vibes. Kärt barn har många namn. Här får du en omtyckt behandling av fascia/bindväv med en svenskutvecklad behandlingsmaskin. Genom harmoniska pulseringar skapar maskinen rörelse i kroppen, vilket ökar vätskeflöde & cirkulation som resulterar i avslappning och en ökad rörlighet och cirkulation. De flesta upplever behandlingen som behaglig, skonsam och framförallt effektiv.

Djupvågsbehandling används av professionella terapeuter för att underlätta bl.a. ryggvärk, nackont, tennisarmbåge och muskelspänningar, frozen shoulder, whiplash mm. Lindrar artros och värk. 

Fascia är ett nätverk av bindväv, utan början och slut, som omsluter allt i hela kroppen, från muskler och skelett, till organ och celler.

Läs om vår bindvävsmassage där djupvågsbehandling av fascia ingår som en del av en tredelad behandling.

Fascian står för mer än en tredjedel av rörelseapparaten, här sitter de flesta av våra smärtreceptorer och nästan all kommunikation i kroppen går via fascian.

Om fascian blir skadad, klibbar ihop eller blir inflammerad får vi ont, svårt att röra på oss och vår förmåga att återhämta oss blir sämre.

Fascia påverkas bland annat av ålder, genetisk uppsättning, sjukdomar, medicinering, kost, social stress, sömn, luftföroreningar och psykologisk stress.

För att läsa mer ingående om fascia läs här