Covid 19

Jag fortsätter att ha öppet i den mån det är möjligt och följer givetvis utvecklingen av Coronaviruset samt information som ges av regering och folkhälsomyndigheten för fortsatta riktlinjer och rekommendationer.

Ett stort tack till alla er kunder som visar hänsyn och omtanke som stannar hemma om ni rest eller är det minsta förkylda.  Som småföretagare är jag otroligt tacksamma till er som är friska och symtomfria att ni fortsätter att stötta vår verksamhet och går på behandling som vanligt. Det gör att löner, skatter, avgifter till staten och så vidare kan betalas så att samhället fortsätter att rulla på.
När man bedriver en verksamhet finns det sedan länge rutiner för hur man ska sköta hygien och andra säkerhetsrutiner men jag har även infört nya rutiner som extra säkerhet.

Jag tar inte i hand när jag hälsar dig välkommen. Skogräns gäller som vanligt.

Du får tvätta händerna i minst 30 sek och alcogel finns. Vi tvättar och spritar alltid av våra händer före och efter varje kund.

Jag har endast engångshanddukar

Jag spritar av handtag och andra lokalytor regelbundet

Möjlighet att betala med Swish

Jag byter alltid handdukar och desinficerar massagebänkar och behandlingsredskap/instrument och apparaturer som använts efter varje kund.

Det är lugnt på min mottagning. Jag har ökat mellanrummet mellan varje bokning så säkerligen kommer du inte träffa någon annan kund hos mig, men om du gör det så har jag separata väntrum.

Jag har arbetskläder och inte mina vanliga kläder på mig och byter mellan varje kund.

Jag har bara öppet om jag känner mig helt frisk och förväntar mig detsamma från dig som kund.  Det kan tyvärr påverka möjligheterna att hitta lediga tider och det kan även innebära att jag kan behöva göra avbokningar med kort varsel. Därför är jag extra tacksamma till er kunder som har förståelse och hjälper till att Anette Herbalista ta sig igenom denna period.
Jag försöker lösa detta genom att:

Tillfälligt tagit bort 24-timmars avbokningsregel vilket innebär att jag inte tar betalt för avbokning med kort varsel, men försök att avboka så fort som möjligt. Hinner vi inte få in en ny kund på din avbokade tid drabbar det företaget extra hårt just nu.

Om du däremot dyker upp på din bokade behandling trots symtom kommer jag att neka behandling trots att du får betala för din tid.

Jag har från och med 1 maj utökat verksamhetens genom att hålla öppet varje söndag för att underlätta för mina kunder.

Presentkort: För många småföretagare kommer den här perioden innebära en stor ekonomisk nedgång eller i värsta fall konkurs. Köp därför gärna presentkort som kan utnyttjas vid senare tillfälle.

Sköt om er!