BOKEN ”GRAVID MED LIVET SOM INSATS”

   Format: Häftad
   Språk: Svenska
   Antal sidor: 152
   Utgivningsdatum: 2019-09-11
   Förlag: Ekström & Garay
   SAB: Lz
   ISBN: 9789189047051

En självbiografi om när graviditet och cancer kommer samtidigt

Anette Selberg debuterar med Gravid – med livet som insats, en självbiografi om hur livet vändes upp och ner när hon fick ett cancerbesked i samband med sin andra graviditet. I efterhand kände Anette att hennes erfarenheter kunde hjälpa andra i liknande situationer, och har därför valt att publicera sina tankar och erfarenheter från sjukdomsperioden.

”Gåvan att vara en kvinna medför många ansvarsområden. Moderskap är ett av dem. Men när moderskap och sjukdom sammanfaller i samma skede av livet, medför det en mycket svår konflikt för ett mammahjärta att hantera.”

Gravid – med livet som insats är en stark, utlämnande bok, där tvivlet och rädslorna blandas med författarens starka önskan att bli frisk. Boken berättar om en resa av personligt lärande och tar upp tabun och svåra motsättningar som kan möta blivande mödrar. Anette vill visa att med rätt mentalitet och styrka kan man gå vidare från en kamp som verkat förlorad.

Köp ”Gravid med livet som insats”:

Adlibris
Bokus

Signerat exemplar:
En bok med personlig signering, inklusive frakt: 215kr

Swish till Tel. nummer: 123 530 26 90  

I meddelandefältet skriver ni namn och leverans dit boken ska skickas. Meddelandefältet rymmer cirka 50 tecken. Vid behov kan ni komplettera via mail info(at)herbalista.se  Signeringen skrivs till betalningsavsändarens namn.

Bankgiro: 5369-1317

Pressrelease
Anette Selberg Gravid – Med livet som insats 2019-09-24 Ladda ner PDF

”Den här boken som Anette Selberg har skrivit är helt fantastisk! Läste ut den för några dagar sedan och allt hon fått med om livet, familjen, kärleken, äventyren, ofrivilliga graviditeten, cancerbeskeden och livet efter!

Med hennes egna ord får vi veta allt hon och hennes familj gått igenom och hur dem nu blickar framåt!
Rekommenderar den varmt, denna boken borde alla ha läst åtminstone en gång!
”Skogen är min styrka, där finner jag min styrka”

Tracy

”Nu har jag gett mig en kväll för läsning så din välskrivna, varma, ärliga, livsbejakande, utlämnande och starka bok har jag läst från pärm till pärm! Tack för att du delade med dig av ditt liv! I min ”bok” finns skrivet ”pass it forward” – vad jag än gör vill jag ge av mig till nån annan, nåt eller något. Din bok blir ”något” som väl vald någon skall få läsa.”
❤❤❤

Ulrika

”Igår kom boken som jag beställt från Anette, idag läste jag den. Hela, utan uppehåll. Så sorgligt, så glatt, så vackert, så ledsamt, så personligt. Vilken resa Anette! Ibland log jag, ibland kom tårarna. Vilken fantastisk människa du är och vilken förebild DU är”❤

Terese

”En sådan fin bok, så gripande och stark. Sträckläste den två gånger om.”

Emma

”Bästa boken jag någonsin har läst! Borde finnas i varje bokhylla.”

Erika

”En fantastisk berättelse. Du är en modig stark kvinna!”

Gertrud