Bok om mobbing på arbetsplats

Hej!

Skrivandets förlösande kraft… ✍🏻👩‍💻

Efter min första bok ”Gravid med livet som insats” har jag fått mersmak på det här med att skriva. Just nu håller jag på att slipa på ett nytt manus till bok nummer två. Den här gången kommer den att handla om #mobbing på arbetsplats.

En av tio uppger att de någon gång blivit utsatta för mobbning på arbetsplatsen. Den som blir mobbad får ofta försämrad självkänsla och drabbas ibland av fysisk och psykisk ohälsa. Mobbning kan se ut på många sätt och i min bok tänker jag belysa från olika vinklar. Efter mer än ett halvt liv som yrkesverksam på olika arbetsplatser och i många olika länder har jag samlat på mig erfarenheter som blandas med fakta och statistik. Visste ni att mobbaren drivkraft är nästan alltid makt eller avundsjuka?

Förutom att jobba med bok nummer två håller jag på att förbereda inför utökade behandlingar på Herbalista.

Stay tuned!

Anette