Blogg

En av mina favoritväxter, Daggkåpa. Av den gör jag ett fantastiskt ansiktsvatten mot rynkor.

Välkommen till min blogg som handlar om mitt liv som örtterapeut och författare, om mitt intresse för hälsa och naturmedicin och om mina erfarenheter som fd. cancersjuk.

Jag är utbildad fytoterapeut och för mig är skogen min kyrka, mitt andningshål där jag hämtar kraft och styrka när jag känner att jag behöver det. Här kommer du även kunna läsa om mitt intresse för ett renare, giftfriare liv.

Jag lever tillsammans med min man, min femåriga son och treåriga dotter. När jag blev gravid med mitt andra barn fick jag beskedet att jag hade cancer i sköldkörteln. Det var ett besked som vände upp och ner på livet på oss. När sedan min dotter föddes, blev hon allvarligt sjuk av RS-virus och vi var nära att förlora henne. Samtidigt hade vi en ettåring, med sina behov och känslor, mitt i denna stormvind.

Min och min dotters sjukdomsperiod har gett mig många kunskaper om hur man själv kan påverka sin hälsa och sitt mentala mående. Om hur viktigt det är att vara stark i allt det svåra. I dag har jag har tagit kontroll över min hälsa och jag känner mig fri. Jag är tacksam över min kropp, den är den enda jag har fått och den är med mig resten av livet.

I boken Gravid med livet som insats har jag skrivit om mina erfarenheter som cancersjuk, gravid och mamma på samma gång. Du kommer hitta mina bästa naturliga hälsotips på naturliga produkter och växter och en del om hormonell hälsa och så mycket mer.

Här på bloggen delar jag med mig av flera tips och råd inom naturmedicin och tips för hälsosammare, friskare liv.

Jag är så glad att du hittade hit, att du är med mig på min resa. Jag hoppas att den här bloggen kan inspirera dig och ge dig ett gott skratt då och då.

Varmt välkommen