Blogg

En av mina favoritväxter, Daggkåpa. Av den gör jag ett fantastiskt ansiktsvatten mot rynkor.

Välkommen till min blogg som handlar om mitt stora intresse, hälsa och naturmedicin.

Jag är utbildad fytoterapeut, (örtterapeut) och driver företaget Anette Herbalista. Jag är diplomerad aromamassör  och inom flertalet olika behandlingar som gua sha, koppning och Facial Gua sha bland mycket annat.

I min blogg kan du läsa om det jag brinner mest för; naturmedicin och människors hälsa och välmående. Bloggen avspeglar även mitt intresse för ett renare, giftfriare liv och immunologi. Du kommer hitta mina bästa naturliga hälsotips och en hel del om hormonell hälsa, som PMS och klimakteriebesvär. Jag lyfter även andra aktuella ämnen som sömn, utmattningsyndrom och ångest.

Jag som bloggar är 40 år, mamma till två barn och bor i Göteborg. Jag har skrivit boken ”Gravid med livet som insats” som gavs ut under hösten 2019 (Ekström & Garay). Det är en omtalad bok som under hösten 2019 har uppmärksammats av flera stora medier som Aftonbladet, Expressen och Kurera och GT. Boken har även lyfts i nationella studier om cancer hos blivande mödrar.

Här på bloggen delar jag med mig av flera tips och råd för hälsosammare, friskare liv. Det är vi alla värda. Jag är så glad att du hittade hit, att du är med mig på min resa. Jag hoppas att den här bloggen kan inspirera dig i din hälsoresa.

Varmt välkommen