Blogg

Välkommen till min blogg som handlar om mina stora intressen; hälsa och naturmedicin.

Jag är utbildad fytoterapeut och diplomerad inom flertalet olika massagebehandlingar så som gua sha, koppning, Facial Gua sha och  aromamassage  m.m. Det är jag driver företaget Anette Herbalista i. Göteborg.

I bloggen kan du läsa om det jag brinner mest för; naturmedicin och människors hälsa och välmående. Bloggen avspeglar även mitt intresse för min kärlek till olika välgörande, ekologiska kroppsbehandlingar. Du kommer hitta mina bästa naturliga hälsotips, ekologisk hudvård, olika massagetekniker, erbjudanden och om hormonell och psykisk hälsa med mera.

Jag är 42 år, mamma till två barn och bor i Göteborg. Jag har skrivit boken ”Gravid med livet som insats” som gavs ut under hösten 2019. Det är en omtalad bok som har uppmärksammats av flera stora medier som Aftonbladet, Expressen och Kurera och GT. Boken har även lyfts i nationella studier om cancer hos blivande mödrar.

Här på bloggen delar jag med mig av flera tips och råd för hälsosammare, friskare liv. Det är vi alla värda. Jag är så glad att du hittade hit, att du är med mig på min resa. Jag hoppas att den här bloggen kan inspirera dig i din hälsoresa.

Varmt välkommen