Bindvävsmassage

Bindvävsmassage

En effektiv behandling för att städa kroppen inifrån och ut

Bindvävsmassage är en behandling som ökar blodgenomströmningen, frisätter slaggprodukter och sänker nervspänningarna i kroppen.

Behandlingen resulterar i stor utrensning av gifter och metaboliskt avfall som bildar celluliter och stagnation i vävnaderna. Muskulaturen får hjälp att slappna av och ger lindrad muskelvärk, ledvärk, kronisk smärta och minskar svullnader.

Koppar i silikon

Vi använder oss av olika koppar i silikon och glas i denna behandling, som ger ett speciellt vakuumsug och är mycket effektivt. Behandlingen anpassas givetvis efter dina behov, hur tight din bindväv sitter och var du har din smärttröskel.

Bindvävsmassage kan vara bra att ta som en kur med cirka 1 – 3 veckor mellan varje behandling. Ofta upplever man stor positiv förändring i kroppen efter 3 behandlingar. En omtyckt behandling även för att reducera celluliter.

Hos Anette Herbalista kan du boka din egen behandling, antingen 25 minuter eller 45 minuter och vi rekommenderar dig att boka koppningen till vårt prisvärda fem-packseerbjudande.

Boka behandling