Bindvävsmassage (djupvågsbehandling & koppning )

Bindvävsmassage

 

Bindvävsmassage i Göteborg!

Bindvävsmassage Bindvävsmassage är en behandling som ökar blodgenomströmningen, frisätter slaggprodukter och sänker nervspänningarna i kroppen. Bindvävsmassage resulterar i stor utrensning av gifter och metaboliskt avfall som bildar celluliter och stagnation i vävnaderna. Muskulaturen får hjälp att slappna av och ger lindrad muskelvärk, ledvärk, kronisk smärta och minskar svullnader.

Koppning och djupvågsbehandling av bindväv skapar en effektiv bindvävsmassage

Vi använder oss av olika koppar i silikon och glas som ger ett speciellt vakuumsug och är mycket effektivt samt en djupvågsmaskin som hjälper till att öka flödet i fascia / bindväven.  Djupvågsmaskinen jobbar med vibrationer i olika frekvenser som stimulerar nervsystemet att koppla av samt hjälper till att lossa på spänningar i  bindväv och musklerna. Genom harmoniska pulseringar skapar maskinen rörelse i kroppen, vilket ökar vätskeflöde & cirkulation och resulterar i avslappning och ökad rörlighet. De flesta upplever behandlingen som behaglig och skonsam, men samtidigt snabb och effektiv.

Bindvävsmassage kan vara bra att ta som en kur med cirka 1 – 3 veckor mellan varje behandling.  Den här massagen är även en omtyckt behandling för att reducera celluliter, få igång lymfan och vid ödem, smärta, värk och svullnad.

Djupvågsbehandling används av professionella terapeuter för att underlätta bl.a. ryggvärk, nackont, tennisarmbåge och muskelspänningar, frozen shoulder, whiplash mm. Lindrar artros och värk. 

Vad är bindväv – fascia?

Fascia är ett nätverk av bindväv, utan början och slut, som omsluter allt i hela kroppen, från muskler och skelett, till organ och celler.

Fascian står för mer än en tredjedel av rörelseapparaten, här sitter de flesta av våra smärtreceptorer och nästan all kommunikation i kroppen går via fascian.

Om fascian blir skadad, klibbar ihop eller blir inflammerad får vi ont, svårt att röra på oss och vår förmåga att återhämta oss blir sämre.

Fascia påverkas bland annat av ålder, genetisk uppsättning, sjukdomar, medicinering, kost, social stress, sömn, luftföroreningar och psykologisk stress.

För att läsa mer ingående om fascia läs här

Hos Anette Herbalista kan du boka din behandling och vi rekommenderar dig att boka till vårt prisvärda fem-packseerbjudande.

Boka behandling

Härligt och nästan beroendeframkallande skönt- tack fina Anette

Anneli

Ett mycket proffsigt bemötande och utförande och jag såg snabbt resultat av behandlingen. Kan verkligen rekommendera AnetteHerbalista!

Alma

Jättebra behandling för min onda svank. Flexibiliteten med tider även på helgerna ger ett extra plus. Tack önskar

Rebecca

Kände en stor skillnad efter min första behandling. Haft kronisk värk i flera år, nu efter fyra gånger hos Anette har jag helt slutat med min krycka och värktabletter och jag kan knappt tro att jag kan må så här bra! Hon är bäst, rekommenderas varmt

Björn L.

Ödemet i mitt ben är nu borta efter magi hos Anette!

Sussi H