Aromamassage

Boka en avkopplande aromamassage

Aromamassage är en skön, rogivande massage med väldoftande ekologiska eteriska oljor. Massage kan minska eller eliminera smärta, mildra muskelkramper och spänningar, minska oro och stress och främja en allmän känsla av lugn, avslappning och välmående. Massagen varvas med hårdare och lättare tryck i ett behagligt flöde.

Aromamassage finns tillgänglig som både längre och kortare behandlingar och i massagerummet är det skön musik och det är tänt stämningsfulla ljus. Din kropp är inbäddad i handdukar och filtar så att du inte känner dig kall eller för exponerad. Efter massagen får du ligga en stund med skön värmeinpackning på kroppen för att oljorna ska ge dig maximal effekt medans du får en behaglig skalpmassage.

Massagen ökar utsöndringen av olika hormoner som gör att man mår bra och känner sig lugnare, bland annat hormonet oxytocin. I forskning har man har sett att hjärtfrekvensen går ned efter massagen och att massage kan bidra till att sänka ett högt blodtryck. Efter bara en enda massage minskar stressnivåerna i blodet.

De eteriska oljorna tränger djupt in i muskulaturen och stimulerar alla dina sinnen. Behandlingen är energigivande och lindrar muskelvärk, samtidigt som den ökar blod- och lymfcirkulationen. Aromamassage passar dig som vill koppla av ordentligt. Efteråt kommer du känna dig uppmjukad, lugn och avstressad.

Massagen sker i stillhet i uppvärmd avslappnande miljö.

Välkommen att boka!

Presentkort: Det finns även presentkort att köpa om du vill ge bort någon av våra behandlingar.

Massagen går att betala med friskvårdsbidrag och vi samarbetar med Benify, e-passi och Söderbergs & partners. Klicka i ”betala på plats” i fall du har friskvårdsbidrag och vill nytta det.

Recensioner

Anette är fantastiskt duktig på det
hon gör. Känner mig avslappnad
och väldigt nöjd efter besöket!

Hillevi N.

Avkopplande atmosfär och sköns behandling. Tack!

Christina S.

Bästa stunden på dagen! Man mår alltid bra efter ett besök hos Anette, rekommenderas varmt!!!

Marie N.

”Fantastiskt härlig massage hos underbara Anette! Mjuk och avslappnande men ändå väldigt kraftfull massage med eteriska oljor. Luktar fantastiskt och ger effekt på djupet! Kände mig otroligt avslappnad efteråt och jag kommer gärna igen”

 

Ulrika

”Sitter här i min lilla värld av dofter på väg hem efter en underbar regndroppsmassage”

Mimmi

”Helt klart den bästa massagen jag någonsin fått. Älskar hennes oljor. De är så välgörande för min spända kropp. Jag slappnar verkligen av hos henne. På riktigt.”

Amarech

”Tack, tack, tack gulliga Anette. Massagen är som balsam för min själ”

Tara

Jag har fått stor hjälp med mina rygg- och nackspänningar tack vare hennes massage. Min stress tenderar att hamna i axlarna och ryggen och Anettes massage ”trollar” bort den. Jag är så avslappnad efteråt och rekommenderar alla att testa aromamassage.

Anna L

Fantastiskt välkomnande och rofylld stämning med behandling av världsklass!

Charlotte B

Man får det bästa behandlingen.

Rozita S.

Som alltid en helt fantastiskt skön
massage. Svävar på moln 🙏🏽

Bettina T

Tack snälla Anette för behandlingen. Jag mår mycket bättre ikväll än på länge. Tack tack

Madde P

En mer genuin och proffessionell person får man leta efter! Grymma massager och ute för ditt bästa. Rekomenderar varmt!

Clara O

Anette, du är fantastiskt bra!!

Tobias E.
Boka behandling