Ansiktsmassage

En mycket avkopplande massage i flera steg och brukar vara passande för dig som har spänningar i nacke och axlar, har spänningshuvudvärk eller är stressad och behöver varva ner.

Massagen ökar blodcirkulationen och hjälper till att lösa upp spänningar i käke, axlar och nacke (där stress tenderar att sätta sig). Passar både män som kvinnor, dock ej vid graviditet. Ansiktsmassage skapar rörelse i och under vår hud och smörjer den inifrån vilket leder till att huden får mer ”glow”, en härlig lyster och bättre spänst.

Ansiktsmassage förbättrar hudens yttersta skikt genom att öka blodcirkulationen vilket kommer påskynda cellförnyelsen och ge bättre lyster! Vid regelbunden ansiktsmassage så brukar man också kunna minska användandet av peeling.
Ansiktsmassage förbättrar även vårt lymfflöde och ökar produktionen av kollagen och elastin vilket ger en fastare hud mer bättre spänst. Vid stigande ålder så blir bindväven svag och släpper från musklerna vilket resulterar i slapp hud och rynkor. Med rätt massagetekniker kan du stärka kopplingen mellan musklerna och bindväven och forma om bindväven både i ansiktet och på kroppen.

Ansiktsmassagen går att betala med friskvårdsbidrag och vi samarbetar med Benify, Actiway och Wellnet, e-passi och Söderbergs & parners. Klicka i ”betala på plats” i fall du har friskvårdsbidrag och vill nytta det.

 

Sådan fantastisk massage, som ger
omedelbar effekt, och Anette är
ljuvlig.

Lisa B.

Hennes skalpmassage är den skönaste i världen, jag bara flyter bort.

Vero

Valde 60 minuters ansiktsmassage-
underbart!

Anna H.

Det här var precis vad jag behövde och mycket bättre än vad jag kunnat föreställa mig.

Abdel

Grym är du!

Majid

Hon e svin bra! Du kommer inte
ångra dig!

Bim N.

Underbar ansiktmassage!

Jennie C.

Det var helt magiskt, jag kände ända ner i fötterna? Hur? Vet ej? men har aldrig känt mig så här avslappnad förut.!

Heddie

Jag har aldrig varit så här avslappnad förut i mitt liv?

Felix

Super härlig upplevelse! Bokningen var ansiktsmassage men fick extra massage på ryggen vilket gjorde underverk. Rekomenderar starkt

Nicky A