Ansiktsmassage

En mycket avkopplande massage i flera steg och brukar vara passande för dig som har spänningar i nacke och axlar, har spänningshuvudvärk eller är stressad och behöver varva ner.

Massagen ökar blodcirkulationen och hjälper till att lösa upp spänningar i käke, axlar och nacke (där stress tenderar att sätta sig). Passar både män som kvinnor, dock ej vid graviditet. Ansiktsmassage skapar rörelse i och under vår hud och smörjer den inifrån vilket leder till att huden får mer ”glow”, en härlig lyster och bättre spänst.

Ansiktsmassage förbättrar hudens yttersta skikt genom att öka blodcirkulationen vilket kommer påskynda cellförnyelsen och ge bättre lyster! Vid regelbunden ansiktsmassage så brukar man också kunna minska användandet av peeling.
Ansiktsmassage förbättrar även vårt lymfflöde och ökar produktionen av kollagen och elastin vilket ger en fastare hud mer bättre spänst. Vid stigande ålder så blir bindväven svag och släpper från musklerna vilket resulterar i slapp hud och rynkor. Med rätt massagetekniker kan du stärka kopplingen mellan musklerna och bindväven och forma om bindväven både i ansiktet och på kroppen.

Ansiktsmassagen går att betala med friskvårdsbidrag och vi samarbetar med Benify, Actiway och Wellnet, e-passi och Söderbergs & parners. Klicka i ”betala på plats” i fall du har friskvårdsbidrag och vill nytta det.

Ansiktsmassage finns att boka som kortare och längre behandlingar och med till exempel ett tillägg för en lyxig sheet mask.

Hennes skalpmassage är den skönaste i världen, jag bara flyter bort.

Vero

Det här var precis vad jag behövde och mycket bättre än vad jag kunnat föreställa mig.

Abdel

Grym är du!

Majid