Tillfälligt erbjudande- 40 min ansiktsmassage + clean & glow Spa kit gåva (värde 1153 kr)

Under en begränsad tid erbjuder vi våra kunder, nya som befintliga, en fantastiskt lystergivande ansiktsmassage tillsammans med en exklusiv gåva (värde 1153 kr)

Massagen innehåller en rengörningsmassage som lämnar huden silkeslen och återfuktad. Huden får lyser och ansiktet avslappnat tack vare väl utvalda tekniker och grepp just för att Din stund ska bli så magisk som möjligt.

När massagen är över få du ta hem ett eget SPA-kit som innehåller rengöring (100 ml), rengöringssvamp, oljeserum (30 ml) och ansiktsmask (25 ml). Produkterna ligger packade i en fin svart låda av papp, fyllt med dekorationspapp och inslagen med rött juteband. Perfekt som present för dig eller någon annan vän. Värdet på gåvan är 1153 kr.

Vi förbehåller oss rätten att avboka/ ändra behandlingen om gåvo-paketen (som finns i begränsad upplaga) eventuellt tar slut. Då kontaktar vi dig och försöker lösa det på bästa sätt.

Priset på massagen inklusive gåvopaketet är 1499 kr, produkternas värde är 1153 kr. Bokas på boka direkt, finns tillgängligt från 5 november tills vidare. Vill du enbart köpa gåvopaketet till ett fördelaktigt pris, så har vi det till försäljning på vår mottagning.