Abhyanga med djup massage

För dig som har spänningar, värk och stelhet i nacke och skuldror och samtidigt har en önskan att komma ner i varv.

Abhyanga är en mjuk ayurvedisk helkropps-massage med väldoftande varm ekologisk olja. Behandlingen utförs med systematiskt lugnande, svepande rörelser och med ett relativt lätt tryck och är djupt avslappnande både för kropp och sinne.

Behandlingen är stärkande för nervsystemet och cirkulationen samt bidrar till ökad vitalitet. Muskler och leder mjukas upp vilket gör att behandlingen lämpar sig extra bra vid stress, stelhet och frusenhet. Värmen, oljan och rörelserna renar kroppen från slaggprodukter.

I denna välgörande behandling får du en härlig kombination av den mjuka ayurvediska abhyangamassagen tillsammans med en mer djupgående och behandlande massage för nacke, skuldror och skalp. En mycket härlig behandling som lugnar och stärker ett oroligt nervsystem samtidigt som den mjukar upp stela nackar och skuldror.

När massagen är färdig kommer du få ligga en stund med värmedynor så oljan (som är en kraftfull antioxidant i sig) kan tränga ännu djupare i kroppen. I vävnader under huden neutraliserar oljan fria radikaler och hjälper huden att bli mer vital och ungdomlig.

Tänk på att dina underkläder mest troligen kommer få olja på sig, så ta inte på dig det finaste du äger. Ta gärna med dig en mössa eller keps, då hårbotten och håret blir oljigt.

Varmt välkommen att boka en underbar behandling.